Dag 6 – Finding Your Purpose!

Dag 6 – Vind je Missie!

Ben je er klaar voor om te ontdekken wat jouw missie is en het in lijn te brengen? Ontdek je Missie dag 6!

Dit is mijn laatste dag met jou hier in de Ontdek je Missie Challenge — natuurlijk als je investeert kun je op je eigen tempo door deze training heen, want dan heb je levenslang toegang! — maar ik geloof dat dit de MEEST belangrijke video is in deze training.

Want het heeft allemaal te maken met alle levels samen te brengen tot één focuspunt.

Kijk – veel mensen starten hun eigen business. En veel van hen beginnen vanuit hun passie. Maar alleen mensen zoals jij weten dat als ze succesvol willen zijn, dat ze betekenis moeten geven aan wat ze doen. Zodat je niet zomaar iets is wat je doet. Maar dat het een statement is van jouw waarden, overtuigingen, jouw missie en jouw identiteit en vaardigheden.

Ben je er klaar voor om jouw droom tot leven te brengen?

In deze training gaan we aan de slag met een techniek.

 • Het is ESSENTIEEL dat je – voordat je aan deze laatste video begint – het werkboek download uit de downloadsectie (onder het tabje “materialen”).
 • Print de pagina’s uit met daarop “wie wil ik ontmoeten”, “hoe wil ik zijn”, “wat wil ik doen”, “wat wil ik geloven”, “wie wil ik zijn” en “wat is mijn missie”.
 • Zoek een plek op waar je niet gestoord kunt worden, waar je de pagina’s op de grond kunt leggen en in ieder geval mijn stem kunt blijven horen.

Geniet van de training vandaag!

En misschien vraag je je af of je ook geld kunt verdienen met jouw missie? Ja, dat kan!

Je hebt nu levenslang toegang tot “Ontdek je Missie”. Je kunt dus volledig op je eigen tempo deze training nogmaals doorlopen.

Maar je missie vinden is één ding, een lucratieve hybride of online coaching praktijk, of andere dienstverlening mee op te zetten is heel wat anders.

Als jij er zeker van wilt zijn dat je slaagt in het bouwen van je droom business, dan kun je wel wat hulp gebruiken.

Kijk, ik geloof dat iedereen coaching nodig heeft om succesvol te worden en te blijven. Het is namelijk al moeilijk genoeg om een overvloedige business op te bouwen, dus opgebrand raken is NIET een optie.

Als jij ongoing coaching en training van mij wilt, om jouw persoonlijke ontwikkeling te maximaliseren, sluit dan aan bij mijn Year of RMRKBLness programma. Je krijgt AL mijn online persoonlijke ontwikkeling trainingen — één nieuwe training per maand! — en je krijgt mij er iedere maand LIVE bij in persoonlijk ontwikkelingsseminar van 1 uur! Meld je hier aan!

Ok…

Dus dit is de laatste video in deze training!

Laat me dit nog even zeggen…

Ik weet dat jij meer overvloed wilt voor jezelf en je gezin. Ik weet dat jij jouw leven meer betekenis wilt geven. Dus draag jouw missie uit en maak er jouw levenswerk van.

Laten we contact houden op mijn Instagram @RMRKBL.nl. Vertel ons over jouw ervaring in de Ontdek Je Missie Challenge Facebook Groep – en houd ons op de hoogte over jouw pad!

En om af te sluiten, als jij wilt leren hoe jij jouw droombusiness bouwt en de Xpert positie inneemt, check dan mijn Xpert Business Programma.

Hopelijk ontmoeten we elkaar ooit. Ik moedig je altijd aan!

Onthoud: je bent sterker dan je denkt en de toekomst heeft mooie dingen voor jou in petto.

Dus zorg dat jij jouw dromen waarmaakt!

Jouw nieuwe coach!

~Ingrid

Dag 5 – Verzamel Raving Fans om Je Heen.

Ontdek je Missie Challenge Dag 5

Verzamel Raving Fans om Je Heen

Ik moet je wat bekennen!

Eigenlijk was ik helemaal niet zo’n netwerker. Het liefst deed ik alles in mijn uppie. Ook vertelde ik niemand over waar ik echt naar verlangde en van droomde. En advies vragen deed ik al helemaal niet.

Kortom, ik was behoorlijk eigenwijs en op mijn eigen eilandje aan het opereren.

Ik dacht dat ik zo ook vooruit kon komen en dat ik alles wel alleen kon doen.

Maar, als ik heel eerlijk ben, was ik gewoon teruggetrokken in mijn schulp. Ik liet me leiden door de angst van de kritiek van anderen.

Op het moment dat ik begreep hoe belangrijk de mensen om je heen zijn, veranderde alles.

Dus vandaag, deel ik met jou waarom raving fans om je heen verzamelen zo belangrijk is en hoe je deze fans kunt vinden.

Bekijk de video en maak aantekeningen!

En als jij er klaar voor bent om jouw fan-base uit te breiden, sluit je dan ook aan bij de Businessvrouwen Club.

Ik weet zeker dat je daar veel aan hebt!

Ik moedig je aan!

Jouw coach,

~Ingrid

Dag 4 – Versla Je Demonen!

Ontdek je Missie Challenge Dag 4

Versla Je Demonen!

Heel veel mensen *willen* hun dromen verwezenlijken, maar ze nemen niet de stap om te beginnen. Maar JIJ bent nog steeds hier — ik ben trots op jou!

Tot nu toe hebben we gekeken naar wat jou tot dit punt heeft gebracht en waar je naartoe wilt gaan. Nu is het tijd geworden om jouw demonen te verslaan. Zij zorgen ervoor dat je jezelf saboteert om jouw dromen te bereiken.

Deze training is voor veel mensen een BREAKTHROUGH moment!

Dus zorg ervoor dat je deze video ook deelt met de mensen in jouw omgeving!

 • Als je het gevoel hebt, dat het te snel gaat. Neem je tijd! Bekijk iedere video – ik BELOOF je dat het je meer helderheid geeft!
 • Heb je hulp nodig? Onder elke video kun je een reactie plaatsen met jouw vragen en opmerkingen. Ook kun je natuurlijk deelnemen aan de speciale Ontdek je Missie Challenge Facebook groep.

Geniet van de training van vandaag!

Ik moedig je aan!

Onthoud dat jij sterker bent dan je denkt en de toekomst heeft mooie dingen voor jou in petto!

Jouw coach,

~Ingrid

P.s. als jij je afvraagt hoe jij jouw business kunt starten vanuit jouw missie en mijn Power-of-One methode toepast, waardoor je een marketing systeem hebt, waarbij potentiële klanten naar jou toe komen, zonder dat je ooit hoeft te jagen op klanten, check dan mijn Xpert Business Programma.

Dag 3 – Waar Word Je Gelukkig Van?

Ontdek je Missie Dag 3

Waar word je gelukkig van?

Laten we jouw droom verwezenlijken!

Nogmaals gefeliciteerd dat je deelneemt aan de Ontdek je Missie Challenge! Ik bewonder je, omdat jij jouw droom om wilt zetten in realiteit. Ik hou van moedige mensen zoals jij!

Ik ben enthousiast over de training van vandaag, omdat we gaan kijken naar wat jij wilt gaan doen waar jij gelukkig van wordt.

En vandaag laat ik je zien dat jij jouw passie kunt ontdekken op een knooppunt van 3 elementen.

Bekijk de video en maak aantekeningen! Dit is trouwens ook een geweldige training om met je vrienden, kennissen en familie te delen, als zij vastlopen in hun carrière. Stuur ze eenvoudig naar de link: https://rmrkbl.nl/ontdek-je-missie/. En ik loop samen met hen ook door deze training heen.

Bekijk de video vandaag!

Als reminder:

 1. Volg me op Instagram en stuur mij een DM met een screenshot van de training met #OntdekjeMissie.
 2. Sluit je aan bij ons op de Facebook Groep.
 3. Zorg ervoor dat je elke dag het werkboek download (onder het tabje “materialen”) — het is erg waardevol!

Dit is het voor nu!

Ik zorg ervoor dat je deze geweldige training blijft ontvangen! De wereld heeft meer bewustere mensen zoals jij nodig!

Jouw coach,

~Ingrid

P.s. Natuurlijk, kun jij ook leren om van je passie jouw eigen droom business te bouwen en de EXPERT in jouw vakgebied te worden.  Als je wilt leren hoe je makkelijk coaching programma’s van €3.000, €5.000 of zelfs €10.000 verkoopt,  zonder 24/7 aanwezigheid op social media, een groot team hebben of 80-urige werkweek, check dan mijn Xpert Business Programma.

Dag 2 – Wat Zijn Je Grootste Dromen?

Ontdek je Missie Dag 2

Wat zijn je grootste dromen?

Hoe geweldig was het gisteren?!?

Ik heb heel veel DM’s ontvangen van mensen zoals jij die ENTHOUSIAST waren over de eerste training van de Ontdek je Missie Challenge! Vergeet niet om jouw training te bekijken, neem een screenshot en stuur me een DM op Instagram @RMRKBL.nl. En sluit ook hier bij ons aan op de Facebook Groep.

Jouw mede-challenge-deelnemers ontdekken waar ze NU precies staan en staan aan de START van het ontdekken van hun missie! Als je het hebt gemist, bekijk dag 1 hier.

Vandaag heb ik een gloednieuwe training voor je over “Wat Zijn Je Grootste Dromen?”

 • Hoe je jouw dromen opschrijft, zodat je ze manifesteert;
 • Hoe je toetst of dit wel jouw droom is en niet van iemand anders.

Bekijk de video!

De manier die ik je leer om je dromen op te schrijven, is een HEEL belangrijk onderdeel geweest van mijn succes!

Wat volgt?

De volgende video gaat over Waar Jij Gelukkig van Wordt. Maar zorg ervoor dat je deze video eerst bekijkt en ook het werkboek download.

Geloof in jouw dromen!

Spreek je snel! Jouw nieuwe coach,

~Ingrid

P.s. als jij de droom hebt om je eigen business vanuit je missie te starten, begrijp dan dat het noodzakelijk is dat je de EXPERT wordt in jouw vakgebied. Om dat te leren met de minimale inspanning, check dan mijn Xpert Business Programma.

Dag 1 – Breng Je Positie in Kaart

Welkom bij Dag 1

Breng je positie in kaart

In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw missie vindt en meer voldoening uit je leven haalt.

Dus bekijk de video, maak aantekeningen en download het werkboek uit de downloadsectie (het tabje “materialen”).

Reminders:

 1. Volg mij op Instagram @RMRKBL.nl zeg hallo! Serieus, stuur mij een DM om hallo te zeggen en vertel me dat je deelneemt aan #OntdekjeMissie! Ik ontmoet graag nieuwe mensen en wie weet deel ik op een dag jouw succesverhaal met mijn fans op Instagram of Facebook.
 2. Sluit je ook aan bij de Ontdek Je Missie Challenge Facebook Groep! Stap binnen, plaats een foto of vertel wat over jezelf en vertel wat jouw droom is en welke vragen je hebt!
 3. Doe het werk! Bekijk deze volledige training! Het zal de beste investering van je leven ooit zijn!

Train je GeldMindset

Welkom bij de online training: Train je GeldMindset

In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw GeldMindset traint.

Als aankomend kapitalist, 6-cijferig ondernemer of miljonair wil je immers de blokkades doorbreken, zodat je het geld je leven in kan stromen en je nettowaarde kan vergroten.

Daarom is deze 6-delige online training ook een belangrijke stap in jouw leven.

Ingrid behandelt:

 • Hoe je brein precies werkt, hoe jouw geldblauwdruk is gevormd en wat jij gelooft over geld. En we gaan aan de slag om jouw geldboodschappen te identificeren.
 • Waarom het niet lukt om bijvoorbeeld goede voornemens vol te houden of zomaar een nieuwe gedachte te gaan denken. Waar gaat het fout? En hoe kun je dat veranderen?
 • De uitspraak “Geld maakt niet gelukkig” kennen we allemaal. Maar in deze training laat ik je zien dat geld HEEL belangrijk is voor jou.
 • Wat jij met je geld doet, welke relatie jij met geld hebt en leer jij je geld pas echt kennen.
 • Wat het stellen van grenzen nu precies met geld heeft te maken.
 • Hoe je van overleven met je geld naar vrijheid (of zelfs verder) kunt gaan. Met een krachtige tool uit de Business & Wealth XP Training leer ik je jouw echte missie ontdekken.

Deel 6 Train je GeldMindset – Verbind je WAAROM

In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw GeldMindset traint.

Ingrid behandelt in deze trainingsvideo:

 • Hoe je van overleven met je geld naar vrijheid (of zelfs verder) kunt gaan. Met een krachtige tool uit de Business & Wealth XP Training leer ik je jouw echte missie ontdekken.

Dit is deel 6 van 6. Draag ook bij aan de conversatie door je feedback, ervaringen, inzichten te delen en jouw vragen te stellen in de comment sectie hieronder.

Deel 5 Train je GeldMindset – Het hebben van grenzen maakt je geen slecht mens

In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw GeldMindset traint.

Ingrid behandelt in deze trainingsvideo:

 • Wat het stellen van grenzen nu precies met geld heeft te maken.

Dit is deel 5 van 6. Draag ook bij aan de conversatie door je feedback, ervaringen, inzichten te delen en jouw vragen te stellen in de comment sectie hieronder.

Deel 4 Train je GeldMindset – Hoe kan je meer geld in je leven toelaten?

In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw GeldMindset traint.

Ingrid behandelt in deze trainingsvideo:

 • Wat jij met je geld doet, welke relatie jij met geld hebt en leer jij je geld pas echt kennen.

Dit is deel 4 van 6. Draag ook bij aan de conversatie door je feedback, ervaringen, inzichten te delen en jouw vragen te stellen in de comment sectie hieronder.

Deel 3 Train je GeldMindset – Waarom Geld WEL belangrijk is!

In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw GeldMindset traint.

Ingrid behandelt in deze trainingsvideo:

 • De uitspraak “Geld maakt niet gelukkig” kennen we allemaal. Maar in deze training laat ik je zien dat geld HEEL belangrijk is voor jou.

Dit is deel 3 van 6. Draag ook bij aan de conversatie door je feedback, ervaringen, inzichten te delen en jouw vragen te stellen in de comment sectie hieronder.

Deel 2 Train je GeldMindset – Hoe kan je je gedachten veranderen?

In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw GeldMindset traint.

Ingrid behandelt in deze trainingsvideo:

 • Waarom het niet lukt om bijvoorbeeld goede voornemens vol te houden of zomaar een nieuwe gedachte te gaan denken. Waar gaat het fout? En hoe kun je dat veranderen?

Dit is deel 2 van 6. Draag ook bij aan de conversatie door je feedback, ervaringen, inzichten te delen en jouw vragen te stellen in de comment sectie hieronder.

Deel 1 Train je GeldMindset – Jouw geldverhaal

In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw GeldMindset traint.

Ingrid behandelt in deze trainingsvideo:

 • Hoe je brein precies werkt, hoe jouw geldblauwdruk is gevormd en wat jij gelooft over geld. En we gaan aan de slag om jouw geldboodschappen te identificeren.

Dit is deel 1 van 6. Draag ook bij aan de conversatie door je feedback, ervaringen, inzichten te delen en jouw vragen te stellen in de comment sectie hieronder.

Deel 5: Finding Your Purpose

[vc_row][vc_column][mk_fancy_title font_family=”none”]

Vind je Missie (deel 5) – Finding Your Purpose

[/mk_fancy_title][vc_video][vc_column_text css=”.vc_custom_1591193439976{margin-bottom: 0px !important;}”]In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw missie vindt en daar jouw droombusiness van bouwt.

Ingrid behandelt:

 • waar je nu staat;
 • waar je heen wilt gaan;
 • wat je wilt doen;
 • hoe je je blokkades doorbreekt;
 • hoe alles samen komt in één focuspunt.

Dit is deel 5 van 5 en zorg ervoor dat je het werkboek download, wat beschikbaar is in de downloadsectie (onder het kopje materialen) op deze pagina.

Draag ook bij ook aan de conversatie door je feedback, ervaringen, inzichten te delen en jouw vragen te stellen in de comment sectie hieronder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel 4: Doorbreek blokkades!

[vc_row][vc_column][mk_fancy_title font_family=”none”]

Vind je Missie (deel 4) – Doorbreek blokkades

[/mk_fancy_title][vc_video][vc_column_text css=”.vc_custom_1591193439976{margin-bottom: 0px !important;}”]In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw missie vindt en daar jouw droombusiness van bouwt.

Ingrid behandelt:
Ingrid behandelt:

 • waar je nu staat;
 • waar je heen wilt gaan;
 • wat je wilt doen;
 • hoe je je blokkades doorbreekt;
 • hoe alles samen komt in één focuspunt.

Dit is deel 4 van 5 en zorg ervoor dat je het werkboek download, wat beschikbaar is in de downloadsectie (onder het kopje materialen) op deze pagina.

Draag ook bij ook aan de conversatie door je feedback, ervaringen, inzichten te delen en jouw vragen te stellen in de comment sectie hieronder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel 3: Waar word je gelukkig van?

[vc_row][vc_column][mk_fancy_title font_family=”none”]

Vind je Missie (deel 3) – Waar word je gelukkig van?

[/mk_fancy_title][vc_video][vc_column_text css=”.vc_custom_1591193439976{margin-bottom: 0px !important;}”]In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw missie vindt en daar jouw droombusiness van bouwt.

Ingrid behandelt:
Ingrid behandelt:

 • waar je nu staat;
 • waar je heen wilt gaan;
 • wat je wilt doen;
 • hoe je je blokkades doorbreekt;
 • hoe alles samen komt in één focuspunt.

Dit is deel 3 van 5 en zorg ervoor dat je het werkboek download, wat beschikbaar is in de downloadsectie (onder het kopje materialen) op deze pagina.

Draag ook bij ook aan de conversatie door je feedback, ervaringen, inzichten te delen en jouw vragen te stellen in de comment sectie hieronder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel 2: Wat zijn je grootste dromen?

[vc_row][vc_column][mk_fancy_title font_family=”none”]

Vind je Missie (deel 2) – Wat zijn je grootste dromen?

[/mk_fancy_title][vc_video][vc_column_text css=”.vc_custom_1591193439976{margin-bottom: 0px !important;}”]In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw missie vindt en daar jouw droombusiness van bouwt.

Ingrid behandelt:
Ingrid behandelt:

 • waar je nu staat;
 • waar je heen wilt gaan;
 • wat je wilt doen;
 • hoe je je blokkades doorbreekt;
 • hoe alles samen komt in één focuspunt.

Dit is deel 2 van 5 en zorg ervoor dat je het werkboek download, wat beschikbaar is in de downloadsectie (onder het kopje materialen) op deze pagina.

Draag ook bij ook aan de conversatie door je feedback, ervaringen, inzichten te delen en jouw vragen te stellen in de comment sectie hieronder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel 1 – Breng je positie in kaart

Vind je Missie (deel 1) – Breng je positie in kaart

In deze vernieuwde training, origineel in oktober 2019 gelanceerd, leert Ingrid je hoe jij jouw missie vindt en daar jouw droombusiness van bouwt.

Ingrid behandelt:

 • waar je nu staat;
 • waar je heen wilt gaan;
 • wat je wilt doen;
 • hoe je je blokkades doorbreekt;
 • hoe alles samen komt in één focuspunt.

Dit is deel 1 van 5 en zorg ervoor dat je het werkboek download, wat beschikbaar is in de downloadsectie (onder het kopje materialen) op deze pagina.

Draag ook bij ook aan de conversatie door je feedback, ervaringen, inzichten te delen en jouw vragen te stellen in de comment sectie hieronder.