ELITE XP Coachingsprogramma

7.000,00 (excl. BTW)

  • ELITE XP Coaching: 12 x 60 minuten sessies
  • Indien videosessies, dan krijg je de opname van de sessie in je eigen persoonlijke omgeving
  • Elke sessie ontvang je werkbladen en opdrachten
  • Toegang tot de privé RMRKBL Students Facebook groep voor direct support
  • 48 uur e-mail support

Zie de beschrijving voor meer informatie.

PLUS je krijgt 3 extra sessies cadeau om het hele jaar te gebruiken en naar eigen inzicht in te zetten.
Zie de beschrijving voor meer informatie.

PLUS je krijgt een korting VOUCHER t.w.v. €1.000,- om te besteden op het vervolgprogramma.

Categorie:

Wat ga je leren?

In 12 sessies ga je aan de slag met 12 onderwerpen die je helpen jouw maximale potentie te benutten, zodat jij jouw dromen sneller bereikt. Zie de beschrijving voor meer informatie.

1. FOCUSPUNTEN

We brengen samen alles in kaart wat ervoor heeft gezorgd waar jij nu bent of staat in je leven. Waar focus jij je op? En hoeveel controle heb je in je leven? Wat helpt je vooruit? En wat zorgt ervoor dat je vast komt te zitten?

2. HELDERHEID

Het punt waar je nu bent is uniek. We gaan kijken naar de rode draad in je leven en helderheid krijgen over wie je bent en waar je goed in bent. Ook kijken we naar waar je naartoe wilt en hoe daar gaat komen en wat je er voor nodig hebt.

3. ENERGIE

Ervaar je dagelijks veel energie? Of merk je dat je energie weggezogen wordt en je uitgeblust bent? We inventariseren hoe energie je mentaal en fysiek hebt en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

4. LEF

In je leven heb je momenten waar je zelfverzekerd over bent en wanneer je lef hebt. Welke momenten zijn dat? Of wanneer krabbel je terug? Niet alleen kijken we daarnaar, maar ook leer ik je hoe je meer moed en zelfvertrouwen ontwikkelt?

5. PRODUCTIVITEIT

Hoe productief en effectief je bent in je werk en je leven? Ik help je in deze sessie hoe je dat kunt snel en gemakkelijk verbeteren met mijn simpele strategieën.

6. INVLOED

Invloedrijk communiceren is een aspect wat heel belangrijk is in relaties met jezelf en anderen, maar ook in je carrière. In deze sessie reik ik je tools aan om jouw invloed te vergroten.

7. MASTER JE MINDSET

We zijn nu op de helft van het programma en de basis is gelegd. Nu gaan we een stap omhoog en leer ik je alles over een succesvolle mindset en integreren we die in jouw blauwdruk.

8. MASTER JE FYSIOLOGIE

In deze sessie gaan we gewoonten bouwen en je fysiologie activeren, zodat jij je sterker, levendiger en energieker voelt.

9. MASTER JE PRODUCTIVITEIT

Je bent al aantal weken op weg. Hoe productief en effectief ben je nu? En in deze sessie krijg extra vaardigheden en tools om je doelen nog sneller te bereiken.

10. MASTER JE INVLOED

In deze sessie gaan we aan de slag met het ontwikkelen van meesterschap in invloedrijk communiceren. Plus dat ik je wat extra neuromarketing technieken leer om te gebruiken in communicatie met je klant.

11. VOORUITGANG = WINNEN!

Dit is waar je de vruchten plukt van het harde werken.

12. BOVEN DE LIJN VAN SUCCES!

Dit is onze laatste sessie en ik deel hierin geheime strategieën die jou gaan helpen om boven de lijn van succes uit te stijgen.

De 3 extra sessies kun je in te zetten als:

  • Noodgeval sessie
  • Strategie sessie
  • Xpert Business sessie*

* Er zijn tal van Xpert Business onderwerpen waar je uit kunt kiezen, zoals Xpert Story Positionering, Wat wél verkopen (en wat niet), Hoe effectief launchen, Hoe creëer ik een OWA, en nog veel meer.