Ontdek je Missie

97,00 (excl. BTW)

Categorie:

In deze 6-daagse Ontdek je Missie training begeleid ik je met gedetailleerde e-mails, trainingsvideo's en opdrachten om in 6 stappen jouw missie te vinden. Wat ga je leren? Hieronder vind je het volledige overzicht van de training met een kleine samenvatting per trainingsdag.

Dag 1: Breng jouw positie in kaart

Om te weten wat je écht wilt, leer je vandaag jouw startpositie in kaart te brengen. Want laten we eerlijk zijn… Niemand gaat in een rechte lijn op z’n doel af. We maken namelijk allemaal fouten. Dus stel jezelf de volgende vraag eens: doe je op dit moment nog steeds waar je hart sneller van gaat kloppen?

Dag 2: Wat zijn jouw grootste dromen?

Kijk, het is echt niet zo, dat als jij jouw missie niet kent, dat je dan niet een business kunt beginnen of een gelukkig leven kunt leiden. Maar wat als je wel meer wilt?
In de training van vandaag neem ik je mee om jouw grootste dromen te ontdekken. Ik leer je:

  • Hoe je jouw dromen opschrijft, zodat je ze manifesteert;
  • Hoe je toetst of dit wel jouw droom is en niet van iemand anders.

Dag 3: Waar word je gelukkig van?

Waar word jij gelukkig van? Op het eerste gezicht lijk dit een hele simpele vraag. Alleen het antwoord is niet altijd even makkelijk. In de training van dag 3 gaan we dus kijken in welke richting jij jouw business moet zoeken.

Dag 4: Versla je demonen!

Wat saboteert je om jouw dromen te verwezenlijken? Kijk, wij denken dat we worden tegengehouden door dingen buiten ons. Maar feitelijk is de realiteit een afspiegeling van wat er bij jou aan de binnenkant afspeelt. Dus in deze video gaan we aan de slag om jouw demonen in kaart te brengen en ze te verslaan.

Dag 5: Verzamel raving fans om je heen.

Gemiddeld hebben we 5 mensen in onze directe omgeving waar we het meeste mee omgaan. En hoewel deze mensen met de beste intenties jouw van advies voorzien, zijn zij niet altijd je grootste steun en toeverlaat. In de training van vandaag gaan we kijken hoe jij raving fans om je heen kunt verzamelen.

Dag 6: Finding Your Purpose!

De laatste dag van de training sluiten we af met een techniek die we samen doorlopen. En dit is echt MIND BLOWING! We brengen in deze video alles in lijn met jouw missie! Zodat je niet zomaar iets gaat doen. Maar dat jouw business een statement is van jouw waarden, overtuigingen, jouw missie en jouw identiteit en vaardigheden.

Copyright © 2021 | All Rights Reserved | RMRKBL | KVK 70979499 | BTW NL001964909B59 | Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring